Dnes přijaté objednávky vyrobíme do 04.6.2024

Vestavěná skříň na míru online

Vestavěná skříň na míru a za fajn cenu. Jak ji navrhnout online?

Vestavěné skříně si získávají čím dál víc na oblibě, a to mezi majiteli bytů i domů. Skvěle zapadají do moderních konceptů a ušetříte s nimi spoustu místa. Navíc už dávno neplatí, že za ně musíte utratit majlant. Ukážeme vám, jak si vestavěnou skříň během chvilky nakonfigurujete online. Nebojte, zvládne to úplně každý!

Jestli se vyplatí nechat si vyrobit aspoň některý nábytek na míru, pak je to vestavěná skříň. Měla by přesně zapadnout na vámi vybrané místo, často totiž rozhoduje každý milimetr. Není ale potřeba, abyste chodili s metrem do obchodu a přeměřovali tam jednotlivé modely – pomocí našeho online konfigurátoru si vestavěnou skříň navrhnete ze svého počítače nebo mobilu.

Výhody vestavěných skříní

Stojíte před dilematem, jestli zvolit spíš obyčejnou, nebo vestavěnou skříň? Záleží na podobě i velikosti pokoje, do kterého nábytek vybíráte. Obecně ale vestavěné skříně rozhodně doporučujeme. Přinesou vám mimo jiné i tyto výhody:

· šetří místo v místnosti

· poskytují spoustu úložného prostoru

· působí na první pohled moderně

· lze ji umístit i tam, kde by obyčejná skříň vypadala nevkusně

Cena vestavěné skříně na míru

Pokud vám známí řekli, že vestavěné skříně si mohou dovolit jen zámožní lidé, klidně je přesvědčte o opaku, protože jsou na omylu. Už dávno nejde o položku, která by zruinovala rodinný rozpočet. U nás v e-shopu se navíc výslednou cenu dozvíte ještě před dokončením objednávky.

Jak navrhnout vestavěnou skříň online

Pomocí jednoduchého konfigurátoru v našem e-shopu. Žádné instalování ani stahování aplikací pro tvorbu návrhu vás nečeká, pouze si vyberete některý z typů vestavěných skříní a na pár kliknutí vytvoříte nábytek takových rozměrů a z takových materiálů a barev, aby padl jako ulitý do vaší ložnice nebo třeba obýváku.

Ve zkratce vám představíme, jak online konfigurace vestavěné skříně probíhá.

Výběr typu skříně

Základní a důležitý krok, od kterého se celá konfigurace odvíjí. Zvolíte typ vestavěné skříně podle toho, kde ji chcete mít umístěnou a jestli bude mít jednu, dvě nebo žádnou bočnici.

Konfigurace rozměrů a úložných prostor

A je to, začínáte s online návrhem své vysněné skříně!

Nejprve nastavíte rozměry, ať víme, jak velkou vestavěnou skříň pro vás vyrobit. Taktéž si vyberete, jestli má mít jeden, nebo dva úložné prostory – u každého z nich pak určíte, jak bude vypadat jejich modul.

Materiál, barvy a podoba dveří

Pak už je to hlavně o vašem vkusu, fantazii se meze nekladou. Určíte dekor vnitřku skříně, barvu pohledového boku a na závěr i druh dveří, včetně barvy jejich výplně. To je všechno, pak jen dokončíte objednávku, případně nám zanecháte svou poznámku k návrhu a už se můžete těšit, jak vám vestavěná skříň za několik dní přijde domů.

Postup konfigurace se v závislosti na velikosti a typu vybrané skříně může mírně lišit, ale proces online navrhování je intuitivní a hravě ho zvládnete. Kdybyste přeci jen měli problém, rádi vám pomůžeme.

Výroba vestavěných skříní – jak to probíhá

Hned jak potvrdíme přijetí objednávky, začneme na vaší vestavěné skříni pracovat. Vyrobíme ji v našem truhlářství v Rybitví za pomocí nejmodernějších technologií, s důrazem na maximální kvalitu a do předem stanového termínu. Samozřejmě bude vypadat přesně tak, jak jste ji navrhli v konfigurátoru.

Přímo u nás truhlářství si skříň také můžete vyzvednout, ale rádi ji dopravíme až k vám domů a rovnou sestavíme, ať máte co nejméně starostí.

Navrhněte si i kuchyň a další nábytek

Pokud to berete z gruntu a plánujete do domácnosti pořizovat i další nový nábytek, také ten snadno nakonfigurujete online. Navrhněte si za fajn cenu a z pohodlí domova kuchyň, obývací stěnu nebo, pokud zrovna vybavujete firemní prostory, nábytek do kanceláře.

Když si nebudete vědět rady nebo vás jen budou zajímat podrobnosti o výrobě vestavěné skříně nebo jiného nábytku, jsme k dispozici na na e-mailu info@sestavsinabytek.cz, případně na telefonním čísle + 420 737 649 203.

Přejeme, ať jde navrhování jako po másle a už teď se těšíme na vaši objednávku.

 

 

Nejnovější článek

Srovnání ceny kuchyně u nás a v obchodních centrech

Srovnání: Kolik stojí kuchyňská linka u nás a kolik v obchodních centrech Chcete si pořídit co ...

Štítky